Fijne vakantie

Last Minutes Nederland

Prijs

p.p.p.p.

Sterren

Stad

Reisorganisaties

De beste last minute vakantiebestemmingen in Nederland

U hoeft niet ver te reizen om een leuke, betaalbare en/of spannende accommodatie te vinden. Ook Nederland is een topbestemming voor een vakantie. Was u al eens op de Waddeneilanden? Heeft u de mooie kust in het noorden van ons land al eens bezocht? Nederland heeft maar liefst 450 kilometer kust. Dat zijn niet de enige mooie bestemmingen die Nederland te bieden heeft. Van het noorden tot het zuiden, van het oosten tot het westen, in Nederland is er voor elk wat wils. Wanneer gaat u op ontdekkingsreis in Nederland?

Wat dacht u van een boottocht in Giethoorn?

Een echte aanrader is een bezoek aan Giethoorn. Dit Overijsselse dorp is gebouwd op een unieke plek en omringd door water. U kunt letterlijk langs de huizen váren. Een boottocht kost rond € 12,00. Een rondvaart met koffie, thee, lunch, fietsen, wandelen of een speurtocht kost rond € 30,00. Giethoorn is een druk bezochte bestemming en dat is niet zo maar, de omgeving is geweldig en dat geldt ook voor de sfeer.

Ontspannen in het mooie Nederland

De Nederlandse kust biedt ook enorme mogelijkheden.  We hebben maarliefst 450 kilomter aan strand en ook hier kun je prachtige stranden vinden.

Kijk ook naar:

Midweek weg in Nederland

Bekijk ook onze andere last minute vakanties