Warning: The magic method Merlin_Logger::__wakeup() must have public visibility in /customers/a/a/3/last-minute-vakanties.nl/httpd.www/wp-content/themes/valley/inc/merlin/includes/class-merlin-logger.php on line 194 Deprecated: Required parameter $attachment follows optional parameter $dawndusk in /customers/a/a/3/last-minute-vakanties.nl/httpd.www/wp-content/plugins/live-weather-station/includes/classes/WidgetOutdoor.php on line 185 Deprecated: Required parameter $attachment follows optional parameter $dawndusk in /customers/a/a/3/last-minute-vakanties.nl/httpd.www/wp-content/plugins/live-weather-station/includes/classes/WidgetPsychrometry.php on line 161 Deprecated: Required parameter $attachment follows optional parameter $cbi in /customers/a/a/3/last-minute-vakanties.nl/httpd.www/wp-content/plugins/live-weather-station/includes/classes/WidgetFire.php on line 186 Deprecated: Required parameter $attachment follows optional parameter $dawndusk in /customers/a/a/3/last-minute-vakanties.nl/httpd.www/wp-content/plugins/live-weather-station/includes/classes/WidgetThunderstorm.php on line 140 Deprecated: Required parameter $attachment follows optional parameter $dawndusk in /customers/a/a/3/last-minute-vakanties.nl/httpd.www/wp-content/plugins/live-weather-station/includes/classes/WidgetSolar.php on line 142 De beste last minutes Midden Oosten vinden? Bekijk onze deals!

Last minute vakanties in het Midden Oosten!

Verenigde Arabische Emiraten

De ultieme vakantie begint hier!

Een wereld van luxe, verbazing en ongekende hoogte. In Dubai staan de hoogste gebouwen ter wereld en kun je werkelijk alles doen wat je zich maar kunt bedenken. Je kunt er zelfs skieen op een enorme piste. Ook kun je een van de vele pretparken of waterparken bezoeken die het gebied rijk is. Je zult je geen moment vervelen en van de ene verbazing in de andere vallen. Dubai heeft een aantal van de hoogste gebouwen in de gehele wereld. Hier kunt je zelfs naar de top van het gebouw gaan om een adembenemend uitzicht over de stad te zien. Once in a life time – Dubai!

Tips voor de beste vakantie in het Midden Oosten

Om dit werelddeel goed te verkennen, kun je het beste het vliegtuig pakken, om je vervolgens via het openbaar vervoer of taxis te vervoeren. Je bent dan vrij om te gaan en staan waar je wilt. Rijden is ook een optie, maar kan soms wat druk worden op de grote snelwegen. Je kunt Dubai bijvoorbeeld uitgebreid bekijken in 5 dagen en zelf langer als je ook wilt relaxen aan het zwembad, strand of 1 van de andere attracties.

Hier ligt het midden oosten: