Last Minutes Canarische Eilanden

Prijs

p.p.p.p.

Sterren

Stad

Reisorganisaties

De beste vakantie last minute Canarische Eilanden

Welk eiland wilt u bezoeken? Lanzarote, Tenerife, Grand Canaria of toch Fuerta Ventura!. Hierboven tonen wij de beste last minutes van drie grote reisorganisaties zoals Tui, Kras en Sunweb. Zo krijgt u gegarandeerd een scherpe prijs, plus een hoge kwaliteit voor een fantastische vakantie. 

Leukste Eilanden!

Waar u ook heen gaat op de Canarische Eilanden het is er het hele jaar door lekker weer. Zelfs in onze winter is er daar een heerlijk zonnetje met gemiddeld 20 graden. Daarbuiten is het ook zeer aangenaam met temperaturen die oplopen tot over de 30 graden. Perfect om te genieten, het eiland te ontdekken, te zwemmen of van het strand te genieten. 

Tips en trics

De Canarische eilanden zijn 1 van de meest zonzekere bestemmingen ter wereld. De ideale plek dus om het beste waterpark ter wereld te bouwen en dat is ook gebeurt. Op Tenerife bij het plaatjes Adeje (zuiden van Tenerife) ligt SiamPark een adembenemend en ultra modern waterpark. Glijbanen om je vingers bij af te likken een wavepool met een golf van 3 meter hoog en een lazy river die kilometers lang lijkt. Ook de kids hebben meerdere uitgebreide gebieden om onbeperkt te genieten van het water en het weer. 

De Canarische Eilanden horen bij Spanje, u kunt er gemakkelijk betalen met de Euro, uw betaalpassen en de voertaal is Spaans. Een autohuren is niet duur en de benzineprijs ligt onder 1 euro. Ook de restaurants zijn goedkoop vergeleken met Nederland, elke dag uit eten is geen probleem. Wilt u zelf iets halen bij de supermarkt, ook dan heeft u snel iets gevonden wat u herkent. Kentens als Hiperdino en Lidl zijn aanwezig op de eilanden. 

Voordelen van een Europese vakantie bestemming!

Een Europese bestemming zoals de Canarische eilanden heeft nog meer voordelen, zo is het voltage zoals u gewend bent, hoeft u niet internationaal te vliegen en krijgt u geen extra kosten wanneer u bijvoorbeeld pint ivm wisselkoersen. Ook bent u er al in 4 uur vliegen en kunt u vanaf diverse vliegvelden komen. Zowel Amsterdam als ook Eindhoven en Rotterdam vliegen naar de Canarische Eilanden. 

Waar liggen de Canarische Eilanden?

Deze eilanden groep ligt uit de kust van Afrika ter hoogte van Marokko. U bent er doorgaans in 4,5 uur vliegen. De locatie is ideal voor vakanties, want het hele jaar door is er warm weer en het klimaat zorgt ervoor dat wolken snel voorbij gaan en er altijd veel zon is.

Bekijk ook onze andere last minute vakanties