Last Minutes Jamaica

Prijs

p.p.p.p.

Sterren

Stad

Reisorganisaties

De beste vakantie last minute Jamaica

Een last minute trip naar Jamaica brengt je direct naar de veelzijdige Caribische eilandstaat, die reizigers betovert met zijn weelderige regenwouden, karaktervolle berglandschappen, pittoreske stranden en natuurlijk zijn relaxte levenshouding. Jamaica is een fascinerend land. Om alle facetten van het land te leren kennen, raden we je aan om bij ons een lastminute reis te boeken. Bij ons krijg je een goed overzicht van het brede aanbod. De prijzen kunnen gemakkelijk worden vergeleken. In vergelijking met een boeking bij een reisbureau kun je veel geld besparen bij het online boeken van je Jamaica lastminute reis.

Ontspanning op Caribische droomstranden

Het eiland Jamaica staat niet alleen bekend om zijn relaxte reggae sound, maar ook om zijn pittoreske stranden. Een van de mooiste is Frenchman’s Cove, die ook als decor heeft gediend in verschillende films en indruk maakt met het fijne zand en turquoise water. Bijna verlaten is Winnifred Beach, dat vooral door de lokale bevolking wordt bezocht. Als je een verandering van tempo nodig hebt om te ontspannen op dit paradijselijke strand, is een duiktrip een goede optie. De ontmoeting met roggen, haaien, zeeschildpadden en levendige, kleurrijke vissen laat je in de spannende onderwaterwereld van het Caribisch gebied duiken. De beste plekken zijn te vinden in Montego Bay, waar tussen de bizarre rotsstructuren een indrukwekkende verscheidenheid aan zeeleven te vinden is. Spannend is Shark’s Reef, waar haaien zich in het zand verstoppen, of Stingray City, waar pijlstaartroggen van dichtbij kunnen worden gezien.

Jamaica last minute vakantie goedkoop boeken

Een vakantie naar dit fantastische land hoeft niet duur te zijn. Vooral niet als je slim boekt. Een last minute kan dan voor je en uitkomst bieden, want dan krijg je een vakantie voor een super lage prijs. Een last minute is vaak een niet verkochte kamer, een kamer die geannulleerd is of een reis waarvan de oorspronkelijke reisdatum verandert is. Hierdoor ontstaat een gat en dat willen reisorganisaties maar wat graag vullen. Jou kans voor een topdeal!

Tussen natuur en cultuur tijdens je lastminute Jamaica - Op zoek naar de ziel van Jamaica

De Blue Mountains worden beschouwd als een van de mooiste wandelgebieden van het eiland, die je kunt verkennen tijdens je last minute trip naar Jamaica. De gelijknamige koffie komt hier vandaan en je kunt deze proberen op een van de plantages. Vanaf de Blue Mountains heb je het beste uitzicht over het Caribische eiland. Bulderende watervallen in het midden van de dichte jungle zijn te vinden in de gemeenschap van Ocho Rios, waar kleine terrassen en natuurlijke zwembaden de reis naar het pittoreske Blue Hole Lake en de machtige Dunns River Falls tot een unieke ervaring maken. Voor ontspannende momenten kun je een bezoek brengen aan de stranden Doctor’s Cava en White Sands, waar de adel van het Amerikaanse zomerverblijf nog steeds te voelen is. Blue Mountain Peak is met 2300 meter de hoogste berg van het land. Voor natuurliefhebbers is er het karstgebied Cockpit Country in het binnenland te bewonderen tijdens een lastminute Jamaica.

Ontdek de culturele hoogtepunten in Jamaica…

Wie geïnteresseerd is in cultuur kan in de voetsporen treden van Bob Marley in de hoofdstad Kingston en zich verwonderen over de koloniale parel Montego Bay. Een bezoek aan de legendarische gevangenis “The Cage” tijdens een last minute vakantie in Jamaica zorgt voor extra adrenaline. De bruisende hoofdstad Kingston is het culturele centrum van het land. Er zijn veel goed bewaarde koloniale gebouwen, zoals Devon House. Ook bezienswaardig zijn de Kingston Parish Church met zijn beroemde klokkentoren en de St Andrews Parish Church, de oudste kerk van Jamaica. Voor de fans van de legendarische Bob Marley is een bezoek aan het aan hem gewijde museum natuurlijk een must. De stad biedt een stortvloed aan koloniale architectuur. De British House Assembly, de Anglicaanse kathedraal St Jago de la Vega en het Archeologisch Museum met zijn indrukwekkende gevel zijn de mooiste gebouwen in de stad.

Klimaat & weer lastminute Jamaica

Als je de Europese winter wilt ontvluchten, is een last minute trip naar Jamaica een goed idee. Het tropische eiland in het Caribisch gebied lokt met temperaturen tussen 25°C en 30°C. Van december tot april is er een droog seizoen, zodat je met grote zekerheid kunt genieten van je eilandvakantie. Je wilt het liever wat meer ontspannen en niet te druk? Dan raden we aan om tijdens het tweede droge seizoen tussen juli en augustus naar Jamaica te vliegen. Gedurende deze tijd klimt de thermometer meestal boven de 30°C. Jamaica is het hele jaar door te bezoeken.

Waar ligt Jamaica?

De Jamaicanen wonen op een eiland naast Haiti en onder Cuba. Op een relatief klein eiland omringt met oceaan en perfecte stranden. 

Bekijk ook onze andere last minute vakanties