Last Minutes Italie

Prijs

p.p.p.p.

Sterren

Stad

Reisorganisaties

De beste vakantie last minute Italië

La bella Italia! Drie uur vliegen, met eigen auto, trein of bus reizen en u bent in een veelzijdig land. Hierboven treft u slechts een kleine selectie uit de vele mogelijkheden aan van drie grote reisorganisaties. Wij adviseren u hotels of resorts met minimaal drie sterren te kiezen.

In Italië kunt u eenvoudig betalen met uw bankpas en creditcard. Het openbaar vervoer is goed. Dat maakt het gemakkelijk om grote steden te verkennen. Bovendien heeft elke grote stad een toeristenbus, waar u met een kaart voor een of meerdere dagen, de stad uitstekend kunt verkennen. Deze bussen geven u reisinformatie. U kunt bij elke bushalte uitstappen en opstappen. Aan u de keuze!

Ontspanning en klimaat

Italië heeft enorm veel te bieden, van prachtige landschappen op het vasteland tot de adembenemende stranden op Sicilië en Sardinië. Wat dacht u van een vakantie in de Toscana? Zeer geliefd bij jong en oud! Het mediterrane klimaat zal u aanspreken! De eeuwenoude steden als Rome, Florence of Milaan met hun indrukwekkende architectuur zijn een culturele belevenis. U heeft niet genoeg aan één dag om een van deze oud-romeinse steden te bezichtigen.

Geniet van de heerlijke Italiaanse keuken

Italië is het land van de pasta, pizza en gelato (ijs). De Italiaanse keuken is wereldberoemd. Geweldige maaltijden, veelal bereid met olijfolie en verse ingrediënten wachten op u. Voor de wijnliefhebber is Italië een paradijs met zijn beroemde Italiaanse wijnen die direct vanuit de diverse wijnregio’s geleverd en bij u aan tafel geschonken worden.

Topbestemming: het Gardameer

In het noorden van Italië, in de regio van Verona en Brescia, bevindt zich het Gardameer. Een groot meer met kristalhelder water en een oppervlakte van ruim 370 km2. Watersporters (surfen, snorkelen, duiken) kunnen hier hun hart ophalen. Salo, een van de grotere plaatsen aan het meer, gelegen aan de westelijke oever van het Gardameer, is een fraaie badplaats met een geweldige boulevard. De olijfboomgaarden van Salo zijn een bezoek meer dan waard. Dat geldt ook voor plaatsen als Bardolino en het kasteel van Sirmione.

Voordelen van een Europese vakantie bestemming!

In dit land kunt u eenvoudig betalen met de euro en uw bankpas. Ook de creditcard is een makkelijk geaccepteerd betaalmiddel. Daarnaast is het openbaar vervoer eenvoudig en gemaakt om snel vele mensen te vervoeren. Ideaal wanneer u een grote stad zoals Rome of Milaan wilt verkennen. 

 

Italie is voor Nederlanders ook nog eens relatief dichtbij, vliegend bent u er binnen 3 uurtjes, maar met de bus of auto is ook prima te doen. Dat maakt deze bestemming een populaire bestemming voor veel Hollanders.

Waar ligt Italie?

Het land Italie ligt naast Spanje en Frankrijk in zuid Europa. Het land ziet er van bovenaf uit als een laars en heeft een enorm lange kustlijn. 

Bekijk ook onze andere last minute vakanties