Last Minutes Italie

De beste vakantie last minute Italië

Een geweldige vakantie in Italie heeft u zo gevonden, bovenaan deze pagina hebben wij al de beste selecties voor u ingesteld. Wij adviseren u minimaal 3 sterren hotels of resorts te kiezen voor de beste ervaringen. Ook tonen wij het aanbod en scherp van drie grote reisorganisaties. 

Leukste steden!

Italië heeft enorm veel te bieden, van de prachtige landschappen op het vaste land tot de adembenemende stranden op eilanden als Sicilië en Sardinië. In Italie is genieten niet moeilijk, laat u onderdompelen in de cultuur, het rustige leven en heerlijke eten. Verken eeuwenoude steden zoals Rome of Florence, ontdek de geschiedenis van de oude romeinse tijd en waan u in een enorm open museum wanneer u uw eerste voet in de stad Rome zet. Overal waar u kijkt ziet u oude, prachtige gebouwen, sommige dateren zelfs van voor de jaartelling. 

Geniet van de heerlijke Italiaanse keuken

Italie is het land van de Pasta, Pizza en Gelato ijs. Hier kunt u dagelijks genieten van gezonde maaltijden veelal bereidt met Olijfolie. Ook gebruiken ze verse ingrediënten. Houdt u ook van een wijntje? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Italie heeft meerdere beroemde wijstreken, waar de wijn direct vandaan komt. 

Topbestemming het Gardameer!

In het noorden van het land ligt het Gardameer. Een groot stuk water met een oppervlakte van meer dan 370 km2. Het water is er kristalhelder omdat het zo hoog gelegen is, ook vloeit het langzaam naar lagere gebieden in Italie, waardoor het ook continu helder blijft. Watersporten zoals surfen, snorkelen en duiken zijn er dan ook uitstekend te doen. Het Gardameer ligt in de buurt van de steden Verona en Brescia. Een stad die aan het meer ligt is Salo. 

Voordelen van een Europese vakantie bestemming!

In dit land kunt u eenvoudig betalen met de euro en uw bankpas. Ook de creditcard is een makkelijk geaccepteerd betaalmiddel. Daarnaast is het openbaar vervoer eenvoudig en gemaakt om snel vele mensen te vervoeren. Ideaal wanneer u een grote stad zoals Rome of Milaan wilt verkennen. 

 

Italie is voor Nederlanders ook nog eens relatief dichtbij, vliegend bent u er binnen 3 uurtjes, maar met de bus of auto is ook prima te doen. Dat maakt deze bestemming een populaire bestemming voor veel Hollanders.

Waar ligt Italie?

Het land Italie ligt naast Spanje en Frankrijk in zuid Europa. Het land ziet er van bovenaf uit als een laars en heeft een enorm lange kustlijn. 

Bekijk ook onze andere last minute vakanties