Last Minutes Verenigde Staten

Prijs

p.p.p.p.

Sterren

Stad

Reisorganisaties

De beste vakantie last minute Noord Amerika

Een last minute naar de Verenigde Staten heeft vaak New York, Las Vegas of Miami als bestemming. Wat New York aantrekt is de relatief snelle bereikbaarheid, de rijke culturele scene en het verleden als de eerste stad waar veel Europese immigranten binnen mochten komen. Las Vegas trekt als een amusementsparadijs midden in de woestijn, waar je met een beetje geluk geld kunt verdienen of met je partner kunt trouwen. Miami staat voor strandvakanties in de tropische delen van de VS. New York is een stad die vaak gebruikt wordt een last minute Noord-Amerika in het weekend. In minder dan acht uur kun je vanuit Amsterdam rechtstreeks naar New York vliegen, waar Broadway in Manhattan staat te wachten. Waar wacht je nog op? Boek vandaag nog je last minute naar Amerika :).

Geniet van een lastminute Noord-Amerika

Als het last-minute aanbod naar Las Vegas in de VS bekijkt, zal de bezoeker tijdens het verblijf in het hotel al snel merken dat het een poging is om zelf als een attractie te worden beschouwd. Themahotels met namen als Luxor, Excalibur, New York New York of Ceasar’s Palace geven je een idee van wat je kunt verwachten. Wie in een groot hotel verblijft, hoeft het theoretisch zijn accommodatie niet te verlaten, want het biedt ook winkel- en sportfaciliteiten. Maar tijdens een wandeling over de boulevard, waar de ene bezienswaardigheid na de andere volgt, is een bezoek aan het casino natuurlijk een must.

Vlieg op het laatste moment naar Noord-Amerika

Miami is een populaire plaats voor zonliefhebbers. Een reis naar de Everglades is een must voor iedereen die een last minute reis Noord-Amerika boekt en Miami in hun programma opneemt, evenals een reis naar de Florida Keys. Een andere populaire bestemming voor een reis naar de VS is Californië met San Francisco. Golden Gate Bridge, Painted Ladies, Lombard Street en Cable Cars zijn hier de attracties. Bovendien kunnen vakantiegangers een van de centra van de hippiebeweging leren kennen, en zelfs vandaag de dag is de stad nog steeds de plaats van een Amerikaanse subcultuur. Voor veel mensen omvat een last minute reis Noord-Amerika een bezoek aan Yosemite National Park, waar de meeste mensen geïnteresseerd zijn in Yosemite Valley. Naast de flora en fauna trekken watervallen en rotsformaties bezoekers aan.

Roadtrip Californië

Een voordelige Last Minute Noord-Amerika in Californië, velen willen dan ook Los Angeles bezoeken. Een autoritje op Sunset Boulevard geeft een eerste indruk van verschillende wijken en naburige steden zoals Beverly Hills. Op de stranden van Los Angeles en het noordelijk gelegen Malibu kunnen toeristen gespierde mannen en rondborstige vrouwen ontmoeten. Als je kiest voor Last Minute Noord-Amerika en de hoofdstad Washington is de bestemming, dan zijn de monumenten op en rond de National Mall een aanrader. Je kunt het beste een hotel op loopafstand boeken. Bekijk ook alle California opties. 

 

Klimaat & weer

Het noorden van de VS trekt van kust tot kust een grotendeels gelijkaardig klimaat aan, maar heeft wel bepaalde seizoenen. De winter kan zware sneeuwval en bevroren meren met zich meebrengen, terwijl de lente vaak pas in mei begint, met een kleurrijke flora en fauna. Zomertemperaturen variëren van warm tot zeer heet, maar de kusten en nationale parken zijn meestal koeler. De herfst staat ondertussen bekend om de wisselende kleuren van de bladeren.
Het zuiden van de VS heeft minder voor de hand liggende seizoenen, maar duidelijke regionale verschillen, waarbij het klimaat naar het oosten toe vochtiger wordt. De winter is droog en warm en wordt verder naar het noorden toe kouder, terwijl de zomer ideaal is voor ontspanning op het strand of voor wandelingen in nationale parken.  

Waar liggen de Verenigde Staten?

De Verenigde Staten van Amerika liggen aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Althanks vanuit Nederland bekeken dan. Het continent grenst aan Mexico en heeft twee landen. USA en Canada.

Bekijk ook onze andere last minute vakanties