Last Minutes Spanje

Prijs

p.p.p.p.

Sterren

Stad

Reisorganisaties

De beste vakantie last minute Spanje

Een super vakantie beleef je in Spanje. Want hier heb je alles wat je op vakantie wilt. Geweldige stranden, heerlijk eten, vriendelijke mensen en veel te zien en beleven. Ga bijvoorbeeld cultuursnuiver in Valencia of heerlijk op het terras zitten in Barcelona. Spanje geeft je de beste vakantie, het is relatief dichtbij, niet duur en altijd genieten.

Leukste steden!

In Spanje heb je enorm mooie steden zoals Barcelona een miljoenenstad met een geweldige sfeer. Wil je deze stad goed bekijken met alle cultuur en architectuur trek daar dan zeker 2 tot 3 dagen voor uit. In het midden van het land ligt Madrid de hoofdstad van Spanje en ook een super bestemming. Deze stad is rijk aan musea en attracties. Ook proef je hier de echte Spaanse keuken. 

Weer & klimaat

In Spanje schijnt vaak de zon. Het kan er in de zomer lange periode rond de 30 graden worden. Waarbij de maanden juli en augustus het warmste zijn, in onze winter is het er meestal rond de 10 tot 15 graden. Nog steeds aangenaam en soms piekt de temperatuur ook nog wel eens naar 20 graden.  Omdat het land voor het grootste deel niet aan een oceaan ligt, is er een rustig klimaat met af en toe wat wind. 

Voordelen van een Europese vakantie bestemming!

In Europa op vakantie gaan heeft zo zijn voordelen, je bent er zo en kunt dus meer tijd aan je vakantie besteden. Je betaalt er met de euro, ook handig en doorgaans is het niet duur om er te komen met een vliegtuig of eigen vervoer. Ook kun je gemakkelijk met je pinpas betalen of natuurlijk je creditcard. 

Waar ligt Spanje?

Het land ligt aan de westkant van Europa tussen Frankrijk en Portugal in. Wist je dat ook de Canarische Eilanden tot het koninkrijk van Spanje horen? 

Bekijk ook onze andere last minute vakanties!