Een Midweek weg in het mooie Nederland

Een midweek-vakantie duurt meestal vijf dagen. Nederland  heeft veel plekken met mooie landschappen waar u heerlijk kunt ontspannen en van een korte en fijne vakantie kunt genieten. Hieronder vindt u enkele tips voor een mooie midweek:

Prijs

p.p.p.p.

Sterren

Stad

Reisorganisaties

Midweek op Camping De Boshoek in de Veluwe

Camping De Boshoek is een veelzijdige camping, centraal gelegen en omgeven door een mooie natuur. Het is goed kamperen op deze camping. Sommige kampeerplaatsen hebben privé sanitair. Daarnaast beschikt de camping over ingerichte tenten en kampeerhutten. Geen opbouwen of gesjouw is meer nodig. Alles is voorhanden. Camping De Boshoek biedt niet alleen kampeerplaatsen aan. De camping is ook voorzien van luxe bungalows en verschillende groepsaccommodaties. Wenst u meer luxe? Ook dat kan. U kunt kiezen uit een mooie hotelkamer of een studio.

 

Wenst u een actief verblijf? Prima! De camping heeft diverse attracties, zoals een zwembad en een speeltuin. Maar ook zijn er mogelijkheden om te sporten, een buggy of een E-chopper te rijden, misschien u laten verwennen in een wellness. En niet te vergeten een huifkartocht. Er is een restaurant en een bar. Het kan allemaal! En wenst u uw actieradius te vergroten? In de omgeving zijn diverse bezienswaardigheden. Camping De Boshoek is daarmee een uitstekende accommodatie!

Een Midweekje weg naar Slagharen

Een midweek in Slagharen bestaat uit vier overnachtingen. Er zijn verschillende accommodaties, variërend van een vakantiehuisje, een stacaravan tot zelfs een wigwam. Een bezoek aan het attractiepark en het zwembad zijn in de prijs opgenomen. Geniet van het straatentertainment en het Aqua Mexicana waterpark!

 

Je kunt dan van het straatentertainment genieten. Als je een midweek weg gaat naar Slagharen dan is er voor jou en je gezin een hoop te beleven. De toegang tot het attractiepark en het zwembad is inbegrepen in de midweek prijs. Het Aqua Mexicana waterpark is een hele belevenis.

Landschap Nederland

Een Midweek weg naar Center Parcs

Geniet van een leuke vakantie met vele mogelijkheden. Cottages in de natuur maken het verblijf echt ontspannend! Speeltuinen, zwemmen in de Aqua Mundo en daarnaast allerlei gratis activiteiten treft u hier aan. In het restaurant kunt u zich laten verwennen. En, mocht u graag zelf koken, dat kan prima in de cottage.

 

De kinderen kunnen lekker spelen in een van de speeltuinen op het terrein. Wil je lekker zwemmen dan kan dit in de Aqua Mundo. Er is voor iedereen wel iets te doen en je zal je niet snel vervelen. Je kunt heerlijk eten in het restaurant of je maakt zelf iets in je cottage.

Midden in de week naar Limburg

Limburg met zijn prachtige heuvels, heerlijk om te wandelen of te fietsen (bijv. de Mergellandroute). Het drielandenpunt op de Vaalserberg verbindt Nederland, Duitsland en België. Vergeet dan de Botanische Tuin niet. U waant zich in een ander oord. Of misschien lekker shoppen? Dan is Maastricht een uitstekende keuze. Zoekt u een (nog) meer toeristische plaats? Dan is Valkenburg een goede bestemming!

Overige bestemmingen

Kijk ook naar andere bestemmingen als: