Een Midweek weg in het mooie Nederland

Een Midweekje weg duurt meestal vijf dagen. Je hebt in Nederland veel plekken waar je heerlijk kunt ontspannen en een leuke korte vakantie kunt hebben. Nederland is een prachtig land met veel mooie landschappen waar je naar toe kunt gaan. Waar is het nu leuk om naar toe te gaan? Hier wat leuke tips voor een Midweek.

Prijs

p.p.p.p.

Sterren

Stad

Reisorganisaties

Een midweekje weg op de camping in de Veluwe

In de Veluwe heb je de camping De Boshoek. Het is een veelzijdige camping die veel voorzieningen heeft. De camping ligt centraal en is omgeven van veel natuur. Je kunt lekker kamperen op een van de kampeerplaatsen. Sommige hebben prive sanitair.

De camping beschikt ook over ingerichte tenten en kampeerhutten. De camping bezit luxe bungalows die je kunt huren. Er zijn verschillende groepsaccommodaties. Wil je het meer luxe dan zijn er hotelkamers of studio’s waar je kunt verblijven. Voor een midweek weg is de camping een uitstekende plek.

 

Houd je van wandelen dan zul je bij de camping De Boshoek je niet vervelen. In de omgeving kun je de bezienswaardigheden gaan bezoeken. Op de camping tref je veel attracties aan waar je naar toe kunt gaan. Zo kun je naar het zwembad of met de kinderen naar de speeltuin.

 

Er zijn op de camping diverse sportmogelijkheden en er is een wellness. De camping De Boshoek heeft een eigen restaurant en een bar. Rond de camping heb je de mogelijkheid om in een buggy te rijden of op een E-chopper te rijden. Het is leuk om met je kinderen mee te gaan in de huifkartocht.

Een Midweekje weg naar Slagharen

Hoe leuk is het om samen met je gezin een midweek weg te gaan naar Slagharen. Je hebt dan vier overnachtingen. Je kunt in Slagharen in een van de huisjes verblijven of je pakt een wigwam of stacaravan. Overdag ga je met de kinderen lekker naar het attractiepark want dat is inbegrepen in het midweekje weg.

 

Je kunt dan van het straatentertainment genieten. Als je een midweek weg gaat naar Slagharen dan is er voor jou en je gezin een hoop te beleven. De toegang tot het attractiepark en het zwembad is inbegrepen in de midweek prijs. Het Aqua Mexicana waterpark is een hele belevenis.

Landschap Nederland

Een Midweek weg naar Center Parcs

Als je een midweekje weg gaat naar een vakantiepark zoals Center Parcs kun je genieten van een leuke vakantie met veel mogelijkheden. In Center Parcs zul je veel cottages aantreffen midden in de natuur. Er is veel vermaak voor de kinderen. Je kunt meedoen aan allerlei activiteiten die gratis zijn.

 

De kinderen kunnen lekker spelen in een van de speeltuinen op het terrein. Wil je lekker zwemmen dan kan dit in de Aqua Mundo. Er is voor iedereen wel iets te doen en je zal je niet snel vervelen. Je kunt heerlijk eten in het restaurant of je maakt zelf iets in je cottage.

Midden in de week naar Limburg

Houd je van het Limburgse heuvellandschap dan is een midweek weg een leuke keuze. Je hebt genoeg dagen om het prachtige heuvelland te verkennen. Voor mensen die graag fietsen is dat een hele uitdaging. Limburg heeft genoeg plekken waar je heen kunt gaan.

 

Wil je een dag winkelen dan is Maastricht een mooie stad. Voor fietstochten kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Mergellandroute. In de zomermaanden is Valkenburg een goede optie. Het is een mooie stad voor toeristen met genoeg overnachtingsmogelijkheden.

 

Een bezoekje brengen aan de Botanische Tuin is een must. Het drielandenpunt op de Vaalserberg is de hoogste punt van Nederland. Nederland, Duitsland en Belgie verbinden zich hier.

Overige bestemmingen

Kijk ook naar andere bestemmingen als: