Bijna vakantie? Kies last minute!

Vakantie is de tijd om op te laten, te ontspannen en relaxen en voor de meeste Nederlanders is dat in het buitenland. Een omgeving die anders is dan de dagelijkse sleur, met veel leuke dingen om te doen. Lekker weer en bijvoorbeeld parelwitte stranden. Wat uw vakantie wensen ook zijn er is altijd iets te vinden wat bij u past. 

Heeft u bijna vrij van uw werk?

Na een lange periode hard werken is vakantie precies wat u nodig heeft. Heeft u al geboekt? Nog niet, dan is een last minute wellicht de vakantie voor u. Wij hebben de beste last minutes voor u makkelijk op een rij gezet. Daarnaast laten wij alleen de hoge kwaliteit zien van drie top reisorganisaties. Zo weet u zeker dat u een geweldige vakantie krijgt voor een bodemprijs!

Last minute in de buurt

Of u nu lang of kort weg wilt gaan, in Europa kunt u heerlijk vakantie vieren en genieten van zon, zee, strand en veel meer plezier. Kijk hier voor opties in Europa:

Resorts om van te smullen:

Liever toch wat verder weg?

Wilt u toch wat verder weg op vakantie? Ook dat is geen probleem, want ook buiten ons continent, kunt u uitstekend op vakantie. U kunt de oceaan over vliegen naar Noord, Zuid en Midden Amerika, of naar zuiden richting Afrika. Ook het midden oosten is met Dubai zeer populair op dit moment. Hieronder wat top landen om te bezoeken:

Tips voor als u kort voor vertrek op vakantie gaat!

Regelmatig onderzoeken wij wanneer u het voordeligste uit bent wanneer u een last minute boekt. Doorgaans is dit 5 weken of 3 weken voor vertrek. De prijzen zijn dan het laagste. Deze tips helpen u snel een goede keuze te maken:

  1. Kies maximaal 3 bestemmingen of landen die u het liefst wilt bezoeken. Meer keuze, maakt het namelijk niet makkelijker
  2. Bent u flexibel in de reistijd, kijk dan ook goed of uw reis goedkoper kan als u iets later of iets eerder vertrekt
  3. Neem de tijd voor het vinden van een leuke bestemming en doe het samen als u met meerdere gaat reizen
  4. Heeft u een leuke last minute gevonden, boek dan snel. Deze reizen zijn niet lang beschikbaar