Heerlijk op vakantie naar Palm Beach

Palm Beach is een Amerikaanse stad die ligt in Florida. Als je naar Palm Beach gaat kun je dit het beste doen in de maanden januari tot en met juni en van oktober tot en met december. Je hebt dan weinig tot bijna geen neerslag in die periodes. Niet alleen het weer is fijn als je naar Palm Beach gaat maar je kunt er ook veel ondernemen en er is genoeg te bezichtigen. Er is in Palm Beach genoeg te doen zodat je een leuke vakantie hebt.

De beste hotels in Florida:

Prijs

p.p.p.p.

Sterren

Stad

Reisorganisaties

Ontdek de bezienswaardigheden in Palm Beach

Je kunt in Palm Beach een aantal leuke bezienswaardigheden vinden. Enkele bezienswaardigheden zetten wij voor je in de spotlight. Deze mag je niet missen als je op vakantie gaat naar Palm Beach. De bezienswaardigheden die leuk zijn om te bezoeken zijn:

De Four Arts Gardens

Als je van planten en bloemen houdt dan is Four Arts Gardens de ideale plek voor jou. Je zult er botanische tuinen vinden met veel diverse planten uit verschillende landen. Er zijn prachtige tuinen in Four Arts Gardens. De volgende tuinen kun je dan ontdekken:

  • Mooie tuin met inheemse tropische planten
  • Een prachtige Chinese tuin
  • Een mooie Spaanse tuin

Ben je iemand die van al die kleurrijke bloemen en planten houdt dan zul jij je er zeker thuis voelen. In de botanische tuinen heb je niet alleen planten en bloemen maar er worden verschillende kunstwerken tentoongesteld die je kunt bewonderen.

Palm Beach, ideaal voor wateractiviteiten

Watersporten zijn in Palm Beach erg in trek. Zo kun je surflessen nemen of misschien een boot huren. Je kunt in Palm Beach een kano huren en dan ermee de Loxahatchee River of Lake Worth Lagoon gaan verkennen. Samen gaan duiken in de prachtige heldere wateren van het prachtige Palm Beach.

Winkelen in Worth Avenue

In Palm Beach ligt een mooie straat en dat heet Worth Avenue. Je kunt in deze lange straat die uitstrekt tot de Atlantische oceaan heerlijk gaan shoppen. Er zijn diverse dure winkels zoals Chanel, Gucci of Louis Vuitton. In de straat kun je heerlijk genieten van een diner in een van de chique restaurants die er zich bevinden.

De stranden van Palm Beach

De stranden in Palm Beach zijn zeer geliefd bij vakantiegangers. Omdat de meeste tijd er het warm is worden die ook veel bezocht. Op de stranden kun je genieten van de zon maar je kunt ook beachvolleybal doen. Kies je ervoor om in het water te gaan dan kun je veel wateractiviteiten doen zoals surfen, snorkelen of eventueel een boottocht. Langs de boulevard kun je allerlei leuke winkeltjes bezoeken waar je wat leuks kunt kopen.

In een van de resorts ontspannen in Palm Beach.

Er zijn in Palm Beach veel resorts waar je heerlijk kunt ontspannen. De resorts hebben bijna allemaal een zwembad waar je heerlijk kunt zwemmen. De resorts zijn luxe en het eten is verrukkelijk. Wil je gewoon genieten en je nergens druk om maken dan kun je kiezen voor een all inclusive verblijf. Veel van de resorts liggen dicht bij het strand.

Nog meer tips voor het bezoeken van Palm Beach

Als je gaat naar Palm Beach dan is er zeker nog meer te ontdekken. In Palm Beach kun je nog meer leuke dingen ondernemen. Wat leuk is om nog te ontdekken in Palm Beach in Florida is:

  • Tijdens het varen de wilde dieren bekijken in de Everglades
  • Ga de sterren bekijken in het Kennedy Space Center
  • Kom meer te weten over de Walt Disney Wereld
  • Verken de historische binnenstad St. Augustinus
  • De Alligatorboerderij in St. Augustinus bezoeken

Waar ligt Palm Beach?

Het gebied ligt ten oosten in de Staat Florida en ook nog in het zuidelijke deel van deze staat.

Overige bestemmingen

Kijk ook naar andere bestemmingen als: