Toe aan een Nazomer vakantie?

Het is tijd om je vakantie te plannen. De meeste mensen gaan in de zomerperiode. Vooral voor het mooie weer. Hoe zou het voor je zijn om vakantie te pakken na deze zomerperiode. Er zijn mooie vakantiegebieden waar nog mooi weer is. Er zijn genoeg leuke plekken waar je volop kunt genieten. Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet:

Heerlijk eilandhoppen in Kaapverdië

Kaapverdië is een fijne plek om te genieten. Als je gaat vanaf de maand september zul je nog veel warme dagen tegenkomen. Soms tot 30° kan de temperatuur oplopen. De temperatuur van het zeewater bij de stranden is gemiddeld 27°. Heerlijk genieten op het strand na zomervakantie zal in Kaapverdië gaan.

 

Kaapverdië heeft veel te bieden na zomervakantie. Op vakantie gaan naar Kaapverdië wordt een mooie ontdekkingstocht. Je kunt de prachtige zandstranden opzoeken voor de rust en wil je genieten van de cultuur dan moet je zeker Sao Vicente bezoeken. De bevolking is heel gastvrij. Kaapverdië bestaat uit verschillende eilanden. Elk eiland is bijzonder om te bezoeken en je zult goed op rust komen.

Prijs

p.p.p.p.

Sterren

Stad

Reisorganisaties

Op vakantie naar Sicilië

Wil je na zomervakantie op vakantie gaan dan is Sicilië een ideale plek. Het italiaanse eiland Sicilië heeft in september nog goed weer waardoor je nog heerlijk kunt genieten van de stranden. Sicilië heeft ruwe baaien met azuurblauw water. Je komt in Sicilië de Etna vulkaan tegen. Het eiland heeft zijn eigen cultuur.

 

Als je gaat naar Italië en je wilt naar Sicilië dan ga je naar een groot eiland. Ben je iemand die veel wil zien dan kun je het beste dit doen met een auto. Wil je de vakantie houden via een vaste uitvalbasis dan kun je kiezen voor Cefalu aan de noordkust of je gaat naar Taormina aan de oostkust. Een andere mooie plek in Sicilië is de kustplaats Cefalu.

 

Je zult er veel karakteristieke oude huizen vinden aan zee. Er zijn veel leuke terrassen en restaurants waar je heerlijk iets kunt eten of drinken. Je kunt vanuit Cefalu de hoofdstad Palermo bezoeken. Het Italiaanse eiland is fascinerend en prachtig en is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Ga lekker naar De Griekse Eilanden

Als je rond september op vakantie gaat dan zijn de Griekse eilanden een geweldige plek. Je zal merken dat het in die periode nog erg warm is. Als je naar Kreta gaat is de gemiddelde temperatuur 27 graden. Elk eiland dat je bezoekt heeft zijn eigen charmes en er is genoeg te doen.

 

Je kunt zwemmen, wandelen en genieten van de cultuur. Wil je liever blijven op het Griekse vasteland kies dan voor het mooie Parga. De Griekse Eilanden hebben veel te bieden. Genieten van de landschappen, het bezoeken van bezienswaardigheden, het heerlijke eten en drinken en vooral de gastvrijheid van de Grieken.

Op vakantie naar Ibiza of Mallorca

Wil je na het zomerseizoen genieten van bruisende kustplaatsen en mooie stranden met nog warm zeewater dan is op vakantie gaan naar Ibiza of Mallorca een leuke keuze. Ibiza met de bekende jetset feesten en Mallorca met de vele kustplaatsen en een vol entertainment zorgen ervoor dat jij een geweldige vakantie hebt. Deze eilanden horen bij het spaanse rijk.

 

Je kunt op de eilanden Ibiza en Mallorca genieten van het binnenland. Er valt veel te ontdekken. Als je hier op vakantie gaat blijf dan niet alleen op het strand hangen maar ontdek de eilanden volop. Er is zoveel moois te zien op deze eilanden, denk aan de leuke dorpjes met hun leuke terrasjes. Je zult zeker een onvergetelijke vakantie hebben wanneer je alles ontdekt.

Prijs

p.p.p.p.

Sterren

Stad

Reisorganisaties

Nazomer in Zanzibar

Zoek je een exotische zon en strandvakantie met heerlijk warm weer dan is Zanzibar de plek waar je naar toe moet gaan. Zanzibar heeft een saffierblauw zee en hagelwitte standen van poederzand. Het binnenland met de eeuwenoude dorpjes gaan bezoeken is zeker een must. Je zult Zanzibar prachtig vinden.

Prijs

p.p.p.p.

Sterren

Stad

Reisorganisaties

Overige bestemmingen

Kijk ook naar andere bestemmingen als: